Стрелба по автомобил посред бял ден на улица в Стара

...
Стрелба по автомобил посред бял ден на улица в Стара
Коментари Харесай

Издирват мъж, стрелял по кола в Стара Загора

Стрелба по автомобил измежду бял ден на улица в Стара Загора, по знамение се размина без жертви. Причините за изстрела и стрелецът към този момент не са известни. Инцидентът е станал на многолюден бул. в събота. В засегнатия автомобил са пътували татко и щерка - Стефан и Никол. Разказват, че в колата им се забива военен, 9 мм патрон.

Движехме се най-нормално, не сме правили нищо неправилно. Изведнъж се чу гръм. Тъй като бях пуснала сенника на колата, аз не видях дали е минало нещо през стъклото. Когато погледнах към краката ми - видях разпръснати стъкълца, уточни момичето.

По думите им в началото са помислил, че изстрелът е заимствуван от въздушна пушка. Стефан изясни, че са в потрес и не осъзнава към момента какво им се е случило.

Как в обикновено време, в 14 ч. някой ще стреля? Поради каква причина? Аз съм елементарен служащ, нямам недоброжелатели, съобщи мъжът и добави, че полицията са се отзовали бързо на сигнала им.

Бяха безапелационни, че скоро по този бул. няма да минат още веднъж. По случая има формирано досъдебно произвеждане, което е под наблюдението на Районната прокуратура в Стара Загора.

Търсят се и стрелецът, и мястото, откъдето е заимствуван изстрелът. На този стадий полицията изключва предумисъл.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР