Стрелба, експлозии и сирени в Киев. Президентът на САЩ Джо

...
Стрелба, експлозии и сирени в Киев. Президентът на САЩ Джо
Коментари Харесай

Стрелба, експлозии и сирени в Киев


Стрелба, детонации и сирени в Киев. Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън още веднъж отхвърли опцията за директна интервенция на Съединените щати в спора. По думите му това би означавало Трета международна война.

Денят в Киев стартира със сигнал за въздушна паника и пукотевица. Според западното разузнаване, прегрупирането на съветските войски е в ход, те са на 25 километра и стягат примката към столицата. Докато бойните дейности не престават в над 15 области, Украйна и Русия взаимно се упрекнаха за филантропичните коридори.

„ Руските военни нарушиха работата на повече филантропични коридори. Но все пак 7144 души бяха избавени. И това са 7 144 аргументи да се опитаме да организираме евакуация на наши сънародници от обсадени градове и на следващия ден, и вдругиден “, съобщи Зеленски.

Байдън още веднъж съобщи, че страната му няма да се намесва директно във военните дейности.

„ Войната на Путин против Украйна в никакъв случай няма да бъде победа. Ние демонстрираме мощ и в никакъв случай няма да се разколебаем. Но концепцията, че ще бъде изпратена техника, самолети, танкове с американски военни, с американски екипажи, разберете и не се заблуждавайте - каквото и да споделят - това ще бъде Tрета международна война “, добави той.

Словесни престрелки и в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

„ Министерството на защитата на Русия към този момент разполага с документи, които удостоверяват, че на територията на Украйна е имало мрежа от минимум 30 биологични лаборатории, работеща с финансиране от Съединени американски щати за усилване на патогенните свойства на смъртоносни заболявания “, съобщи посланикът на Русия в Организация на обединените нации Василий Небензя.

Върховният представител по разоръжаването към Организация на обединените нации Изуми Накамицу Организация на обединените нации няма информация за никаква стратегия за биологични оръжия в Украйна.

Според украински източници до часове във войната ще се включи и Беларус.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР