Стратегията за национална сигурност на Украйна, която бе представена на

...
Стратегията за национална сигурност на Украйна, която бе представена на
Коментари Харесай

Стратегията на Украйна предвижда намаляване на напрежението с Русия

Стратегията за национална сигурност на Украйна, която бе показана на 17 януари на съвещание на Съвета за национална сигурност и защита (СНБО), допуска ограничения за понижаване на напрeжението в връзките с Русия. Това заяви президентската прес-служба.
„ Предлага се да бъдат подхванати ограничения за понижаване на вероятността от ескалация на спора с Русия и на напрежението в двустранните връзки ", споделя се в известието, представено от tass.ru.
Стратегията допуска развиване на стратегически връзки с Европейски Съюз, САЩ и страните от НАТО, които са избрани като " основни задгранични сътрудници ". " Проектът за тактиката бе показан в щаб-квартирата на НАТО през декември и получи позитивна оценка ", споделя се в известието, съобщи БГНЕС.
Проектът допуска " възобновяване на мира и държавния суверенитет във краткотрайно окупираните територии на Донецка и Луганска области и реализиране на комплекс от ограничения под надслова „ Крим е Украйна ”. Основата на документа е предизборната стратегия президента Владимир Зеленски, която „ се „ поддържа от голямото болшинство от популацията на страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР