Стратегията за детето предизвика истерия в различни места на страната.

...
Стратегията за детето предизвика истерия в различни места на страната.
Коментари Харесай

Родител и анализатор скочиха един срещу друг: Отнемат ли се вече деца от родителите в България?!

Стратегията за детето провокира нервност в разнообразни места на страната. Темата за суматохата в Ямбол, Сливен и Карнобат провокира спор в студиото на " Плюс-минус " по Нова тв. 

Хората не си дават сметка какво в действителност се е случило, разяснява гостът Христо Лафчиеф, който е от протестиращите родители.

``
реклама

Миналата седмица обществени са влизали в ромските махали в Бургас и Сливен. Търсили са гражданки с непризнати деца от бащите им. По избори, когато вървиш по етническите махали, очевидно разбунваш ситуацията. От министерството знаят кой е изпратил хората. Задавали са въпроси по какъв начин дамите си гледат децата. Отишли са в Шумен, в 8-мо СОУ, питали са от клас на клас и са отделили група деца, с които ще работят. Резултатът е рев на децата и майките. Някой повишава градуса на общественото напрежение, продължи Лафчиев.  

Казаното е несериозно, че страната не си прави работата, опонира му политическият анализатор Иво Инджов. Социалните служби би трябвало да си правят работата, в това число когато няма държавно управление. Естествено, че ще отидат обществените служби да си свършат работата. 

Въпросът дали има тактика или законодателство изправи на нокти гостите един против различен. 

И в този момент отнемането на деца става единствено с позволение на българския съд. Извеждането на деца може да стане, когато има опасност за здравето и живота на детето. Има комисии от обществени служби и полиция. Те не вървят като терористи, които лишават деца. Държавата би трябвало да носи отговонст, когато родители злоупотреяват със своите деца, продължи Инджов. 

Естествено че във всяко семество може да има негативни взаимоотношения. Никой родител не е съумял във всички области на възританието, възрази родителят в студиото. Кой родител не е удрял пестник на детето си, попита той. 

В Българи се приказва, че който мъж не е ходил в казармата, не е мъж, която жена не е раждала не е жена. Това са цялостни нелепости. Това е още едно неоткъснало се от патриархалните си корени общество, опонира Инджов. 

Отнети са били деца от ръцете на хората у нас към този момент. Това е процедура да се крадат деца от обществените служби в България, обади се Лафчиев.

Спорът беше преустановен от водещия на предаването, заради изтеклото време с дуите: Темата е доста сензитивна! 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР