Стратегията за детето е отеглена и ще бъде преработена. Това

...
Стратегията за детето е отеглена и ще бъде преработена. Това
Коментари Харесай

Бисер Петков: Всеки ден обяснявам, че никой няма намерение да отнема деца от родителите им

Стратегията за детето е отеглена и ще бъде модифицирана. Това на процедура стана преди 2 седмици - на 25 април, когато това беше публично оповестено.

Това разгласи в коридорите на Народното събрание общественият министър Бисер Петков, съобщи кореспондент на Novini.bg. "След като се успокоят пристрастеностите уповавам се, че ще има надлежно волята и готовността на другите институции, на представителите на гражданското общество да се води дебатът за бъдещето на политиките за децата в фамилията в нашата страна. Вероятно има еволюция на разнообразни визии, защото планът на Национална тактика беше подсилен от омбудсмана при публичните разисквания. Явно нашата преценка, нашето виждане, откакто станахме очевидци на подобен огромен митинг и опозиция в обществените мрежи, постанова този план да бъде модифициран, преоценен ", сподели още министър Петков.

"Дискусията към тактиката беше опорочена. Не диря чия е виновността, само че по този начин се получи. Всеки ден изяснявам, че никой няма желание да лишава деца от родителите им. Стремим се да отговаряме на всички искания, на всички упреци, които се появяват в обществените мрежи ", разкри Бисер Петков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР