Стратегията на Lenovo за интелигентна трансформация е насочена към удовлетворяване

...
Стратегията на Lenovo за интелигентна трансформация е насочена към удовлетворяване
Коментари Харесай

Технологиите помагат на по-възрастните да комуникират с младите хора

Стратегията на Lenovo за умна промяна е ориентирана към угаждане на потребителските стремежи за нововъведения, което е заложено в целия продуктов портфейл. Наскоро компанията организира изследване, в което се включиха над 15 000 души от целия свят, а резултатите тя показа в четвъртък. Според него 40% от интервюираните се усещат "много " или "до известна степен " по-млади с 11 години, с помощта на технологиите.

Изследването демонстрира още, че по-възрастните генерации считат, че потреблението на технологиите им оказват помощ да споделят по-добре с по-младите хора и да се усещат по-жизнеспособни и по-информирани. Този факт е изключително забележим при ролята, която умните устройства (от лични компютри и таблети до умни домашни асистенти и др.) играят в връзките със фамилията и приятелите. Според 75% от хората технологиите им оказват помощ да поддържат връзка със фамилията и приятелите им, които живеят надалеч.

Интересно е, че над три четвърти от работещите родители показват, че технологиите им оказват помощ да се усещат по-емоционално свързани с децата си. Също по този начин 67% са уверени, че устройствата имат позитивно влияние върху способността да подобрят цялостното си здравословно положение. От друга страна, съгласно над 50% от интервюираните се оказва, че потреблението на умните устройства и компютрите им пести над 30 минути на ден, което оказва помощ на хората да свършат дадена работа по-бързо или по-ефективно.

“Налице е все по-силна връзка сред нововъведенията и благосъстоянието на хората. Умните технологии освен оказват помощ на хората по целия свят да са по-свързани, само че и им обезпечават съчувствие и емпатия, като градят по-добри връзки сред тях ", по думите на Дилип Батия, вицепрезидент на отдела за "Потребителско и потребителско прекарване " на Lenovo. Според него “Технологиите имат трансформиращата дарба да сплотяват хората от разнообразни генерации и сфери на живот и да им оказват помощ да живеят по-здравословно и по-пълноценно. Ние в Lenovo имаме вяра буйно в концепцията да сътворяваме по-умни технологии за всички, по тази причина сме съсредоточени върху задачата да вършим технологиите налична и неизменима част от всекидневието на повече хора ".

А едно от новите новаторски решения на Lenovo, уместно за прилагане от цялото семейство, e Yoga Smart Tab - комфортен за работа и развлечение в придвижване.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР