Стратегическото командване на САЩ, което управлява ядрения арсенал на Америка,

...
Стратегическото командване на САЩ, което управлява ядрения арсенал на Америка,
Коментари Харесай

Ядрените сили на САЩ готови да хвърлят нещо много по-голямо от кристалната топка на Таймс скуеър

Стратегическото командване на Съединени американски щати, което ръководи нуклеарния боеприпас на Америка, се извини за обява в " Туитър ", в която то предизвестява, че било готово да " хвърли нещо доста, доста по-голямо " от кристалната топка , която се спуска на пл. " Таймс скуеър " в Ню Йорк по време на празненствата в Новогодишната нощ.

Съобщението, което е оповестено в Новогодишната нощ, е било съпроводено от видеоклип, показващ бомбардировач B-2, пускащ бомби .

Our previous NYE tweet was in poor taste & does not reflect our values. We apologize. We are dedicated to the security of America & allies.
— US Strategic Command (@US_Stratcom) December 31, 2018

Стратегическото командване по-късно изтри обявата, акцентирайки, че това било демонстрация на " неприятен усет " и я размени с опрощение .

Инцидентът провокира отвращение измежду интернет потребителите, като Стратегическото командване на Съединени американски щати получи остри рецензии.

Оригиналната обява е гласяла следното: " Традицията на " Таймс скуеър " на Нова година е да се пуска огромната топка... в случай че в миналото е належащо, ние сме подготвени да пуснем нещо доста, доста по-голямо . "

 Снимка 397883
Източник:

Бившият началник на американската работа за държавна нравственос Уолтър М. Шауб младши написа в " Туитър " по този мотив: " Що за фанатици ръководят тази страна ? "

Джо Киринчионе, създател на книгата " Ядрени кошмари, запазване на света преди да е станало прекомерно късно ", разяснява: " Първоначално не повярвах, че това може да е същинско. Но то е. Това е отвратителна смешка от нашето Стратегическо командване. Позорно . "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР