Стратегически американски бомбардировач B-52 Stratofortress е тренирал бомбардировка на руския

...
Стратегически американски бомбардировач B-52 Stratofortress е тренирал бомбардировка на руския
Коментари Харесай

САЩ тренират нападение над Калининград

Стратегически американски бомбардировач B-52 Stratofortress е упражнявал бомбардировка на съветския ексклав Калининградска област, написа БГНЕС.

``
реклама

Самолетът изхвърчал от военновъздушна база във Англия и минал пътя до границите на Русия на височина към 6 километра, със скорост 663 км/ч. Бомбардировачът бил с номер на корпуса 61-0025 и позивна БРИГ01. Той упражнявал бомбардировка въз основата на Балтийския флот на Русия.

Американският аероплан бил прехванат от съветски Су-27, който го съпроводил до момента в който летял наоколо до съветското въздушно пространство. По-рано, командването на войските на Съединени американски щати в Европа разгласи, че двойка бомбардировачи B-52 са направили подготвителен полет над Черно море, в който са упражнявали бомбардировка на Крим.

Депутати от Народното събрание на Русия приканиха Вашингтон да изясни появяването на бомбардировачи по границите на Русия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР