Страстта към камионите завладя най-горещата зона на TRUCK EXPO 2019

...
Страстта към камионите завладя най-горещата зона на TRUCK EXPO 2019
Коментари Харесай

Страст към камионите и рекордните над 5500 посетители на TRUCK EXPO 2019

Страстта към камионите завладя най-горещата зона на TRUCK EXPO 2019 в събота. Асфалтът под модифицираните влекачи " се огъна " в ритъма на темпераментна музика и впечатляващите машини, пристигнали на Летище „ Лесново “ особено за първото издание на TRUCK TUNING SHOW – част от съпътстващата стратегия на най-голямото събитие в бранша на тежката автомобилна промишленост.

Водещи автомобилни марки демонстрираха последните трендове в подобренията на моторите, продуктивността, излъчванията и външния тип на камионите. Вдъхновени от " звяра под капака ", неповторимите модифицирани влекачи се трансфораха в огромната атракция на ревюто на Летище " Лесново " в съботния ден.


Още неохладени, страстите на публиката пламнаха още веднъж с тегленето на огромната премия на TRUCK EXPO 2019. Един късметлия завоюва два самолетни билета и нощувка + билети за Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в SLOVAKIA RING. Васил Чанев ще има шансът гратис да види гневното съревнование за " чудовища " на колела, където камионите летят без ограничител със скорост до 300 км/ч.

Останалите награди, предоставени от участниците в ревюто, отидоха при гости от Бургас, Бухово, Велико Търново, Враца, Кюстендил, Петрич, Самоков и София.

TRUCK EXPO 2019 приключи с десетки покупко-продажби и стотици професионални срещи и контакти. Направени са повече от 1500 тест драйва за трите дни на ревюто. Рекордните над 5500 гости минаха през изложбените площи на Летище " Лесново ". Това е най-успешното събитие от трите издания на TRUCK EXPO до момента, разяснява Георги Загоров от уредниците - Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.



" Това беше най-добре проведеното от нас ревю – изложителите се бяха постарали най-вече, имахме забавни министър председатели, TRUCK TUNING SHOW-то беше ужасно. В първите два работни дни имаше повече професионални гости, а в събота ревюто бе цялостно с почитатели на камионите, със фамилии, с деца, което ни радва, тъй като това са нашите бъдещи клиенти ", сподели Георги Загоров. По думите му са осъществени доста покупко-продажби, има голям брой ангажименти за пускане на контракти, има и доста контакти с клиенти, които може би ще доведат до покупко-продажби през идващите седмици. " Мисля, че това беше потребно ревю за нас ", акцентира ръководителят на секция " Товарни коли " и член на Управителния съвет на Асоциацията на автомобилните производители Георги Загоров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР