Страстите в Народното събрание (НС) ескалираха. След като днес цял

...
Страстите в Народното събрание (НС) ескалираха. След като днес цял
Коментари Харесай

Пореден цирк в НС: Депутати скочиха на бой, други снимаха, а трети ги помиряваха

Страстите в Народното събрание (НС) ескалираха. След като през днешния ден през целия ден имаше разнообразни политически совалки, свързани с готвения избор на съмнение на ГЕРБ, то в късните часове нервите на депутатите не устояха.

Скандалът избуха сред проф. Георги Михайлов от Българска социалистическа партия и проф. Костадин Ангелов от ГЕРБ. Те спориха за обстановката по време на коронавирус рецесията у нас, каква е била и каква е в този момент смъртността в България, както и какво е положението на държавните лечебни заведения.

Незнайно за какво двамата се спречката пред трибуната. 

Това предизвика депутати от групите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия да наскачат от местата си. За секунди настана стълкновения.

Стигна се до сбутвания сред депутатите, само че заместник-председателят на Народно събрание Кристиан Вигенин съумя да успокои пристрастеностите. 

" Нека да не се постанова да дам почивки, апелирам да си заемете местата.

Нищо ужасно не се е случило. Да, изнервено ще е идващите дни, но… “, това съобщи Вигенин.

" Искам сътрудника от ГЕРБ Манев да бъде осъден, тъй като изблъска физически четири или пет сътрудници “, съобщи Настимир Ананиев.

Той даже изиска Росица Кирова от ГЕРБ да бъде смъмрена, защото снимала протичащото се в Народното събрание, написа " Блиц ".

" Никой няма да бъде осъден за това, което стана, тъй като считам, че ще си създадем нужните заключения и ще спазим положителния звук “, добави Вигенин, който прикани народните представители да завършат деня с достолепие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР