Страстите преди полуфиналния реванш от турнира за Купата на България

...
Страстите преди полуфиналния реванш от турнира за Купата на България
Коментари Харесай

От Ботев алармираха: Цесекар ще свири на Армията!

Страстите преди полуфиналния реванш от шампионата за Купата на България сред ЦСКА и Ботев се нажежават с приближаването на дуела. Канарчетата завоюваха първата среща с 3:2, а ответният дуел е на следващия ден на Армията. След мача в Коматево армейците разпостраниха видео със съдийските безобразия на Николай Йорданов.
Жълто-черните не им останаха длъжни. Фенската организация Bultras разгласява позицията си за избора на основен арбитър за реванша с ЦСКА-София от полуфиналите на Купата на България. Както към този момент е ясно, рефер на дуела ще бъде Петър Костадинов от Добрич. Публикуваме изказването на последователите на канарчетата без редакторска интервенция:

" Напълно незнайният арбитър Петър Костадинов бе избран от БФС да свири втория полуфинален конфликт за Купата на България с ЦСКА в София!

Фенските организации на BULTRAS предизвестяват, че от БФС повтарят същата „ неточност “ с назначението на немеждунариоден арбитър за реванш в Купата на България, както се случи и през миналата година със Славия, в същата фаза от шампионата. Страхът на БФС „ жълто-черните “ да са още веднъж на край е голям. През 2018-та година в два следващи мача Валентин Железов и Станислав Ставров ни заклаха (също немеждународни съдии), като си свършиха „ съвършено работата “ през предишния сезни тотално ощетиха пловдивчани, а за съдийството им се приказва в цялата страна до ден сегашен.

На всичкото от горната страна реферът избран за този дуел е последовател на алените от дребен, както и цялото му семейство.

Това предопределение идва единствено няколко дни, откакто алените бяха „ ощетени “ в софийското дерби, след което за кой ли път Любослав Пенев ревна от съдиите, с цел да се пази от слабата игра на своите ученици и да скрие грешките си. Факт е, че когато не можеш да се противопоставиш по естествен метод на своите противници, търсиш виновността за играта в страничните фактори. Факт е, че Ботев Пловдив надигра противника си преди седмица по много индикатори и за поредна година година потвърди, че дяволът не е толкоз черен, както го изкарват. Сигурни сме, че Неделев и компания имат действителните шансове да отстранят набеденя за любимец отбор на Любослав Пенев и дори и да ги победят на Армията.

Притесненята на цялата футболна общност под тепетата са подбудени единствено от натиска към съдиите в тази среща.

Защото това, което може да спре тима на Николай Киров по пътя към край е само и единствено съдията и неговите отсъждания.

През миналата година в мач от шампионата против Левски в Пловдив, Петър Костадинов изгони Димитър Пиргов за фиктивен фаул.

Същият арбитър подари успеха на ЦСКА в мача за Купата с Ботев Враца единствено преди няколко месеца, макар, че бяха надиграни на личния им терен. Мачът от шампионата за Купата на България можеше да донесе голяма сензация, само че реферът от Добрич реши да удари съществено рамо на тима на Гриша Ганчев. Гологлавият съдия изгони бранител на врачани с пряк червен картон за несъзнателно настъпване на Каранга в 69-та минута. Бурните митинги на гостите доведоха до нови картони. Останали с човек по-малко на игрището, те бяха обърнати до 3:1 от „ алените “.

Ние, почитателите на Ботев Пловдив, още веднъж се противопоставяме на тенденциозните съдийски назначения, макар, че клубът ни още веднъж мълчи преди следващ значим мач, тъй като желаеме почтена игра на терена, тъй като не желаем голямата подигравка, която изживяхме преди година да се повтори и заявяваме намерено, че няма да поносим това безумство в две следващи години!

Ботев Пловдив ще бъде подсилен от хиляди свои последователи в сряда, както са го правили постоянно, а историята го потвърждава.

Любовта е по-силна от всичко и всеки.

Ботев Пловдив е безконечен! ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР