Страстите преди мача между Ботев и Бейтар в Бургас започват

...
Страстите преди мача между Ботев и Бейтар в Бургас започват
Коментари Харесай

Полицията спаси фен на Левски от линч в Бургас

Страстите преди мача сред Ботев и Бейтар в Бургас стартират да се разгорещяват. Около 4000 почитатели на пловдивчани от дълго време пият бира по плажа под стадион " Лазур ". На другия край пък са близо 1000 ентусиасти от Израел.



Мъж с фланелка на Левски сътвори същинско безумство, заяви " Пловдив дерби ". Той влезе в една от кръчмите, в която са се настанили почитатели на Ботев Пловдив.

След безусловно секунди младежът стартира да крещи „ Помощ, помощ! “, а пристигналите незабавно служители на реда го изведоха, само че той към този момент беше гол до кръста. Намесата на полицията провокира и сдърпване сред бултрасите и органите на реда, само че всичко се размина без съществени последици.

Фен на " канарчетата " също бе отведен, само че откакто му бе направена информация и се потвърди, че не е взел присъединяване в случая, бе освободен. Неразумният почитател на сините пък бе отведен с патрулка, съобщи кореспондент на медията.

Полицията е оградила с два кордона почитателите на Бейтар. Единият е от родни служители на реда. Другият е формиран от цивилни сътрудници на Мосад, които са в Бургас от няколко дни.

Вероятно службите ще изземат към 70 билети от агитката на гостите, научи OFFNews. Те са за места в бранш " А ", където ще има настанени ентусиасти на Ботев. Министерство на вътрешните работи няма да допусне сходно разбъркване. 

Агитки към този момент се засякоха в региона на Морската гара. Българите се похвалиха в интернет с няколко пленени флагове. 

Срещата стартира в 20,30 ч. наше време, първата среща в Израел приключи 1:1.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР