Страстите между украинската бежанка София Каркадим и британеца Тони Гарнет

...
Страстите между украинската бежанка София Каркадим и британеца Тони Гарнет
Коментари Харесай

Украинката и британецът, който заряза семейството си заради нея, подновиха романса си

Страстите сред украинската бежанка София Каркадим и британеца Тони Гарнет не стихват. Тони одобри София при започване на войната и по-късно напусна фамилията си поради нея. Романът приключи със скандал и София се завърна в Украйна. И в този момент двойката още веднъж е дружно, пише Daily Mail.

Тони и София се разделиха след пиянските й лудории, както сподели самият британец. А през октомври София Каркадим към този момент разгласява фотография от родната си Коломия. Но в последна сметка Тони отлетя за Украйна за нея и в този момент двойката още веднъж е дружно.

Тони Гарнет сподели, че е дал прошка на София Каркадим за пиянските лудории и сподели, че желае да даде още един късмет на връзката им след десетседмична пауза.

" Мисля, че можем да преодолеем това дружно. Тя е доста привлекателна жена и постоянно има защо да си приказваме с нея. Искам да я опозная по-добре и този път ще действаме по-бавно ", сподели Гарнет.
 София Каркадим, Тони Гарнет, украински емигрант, британец и украинец, лишиха британеца от фамилията София Каркадим и Тони Гарнет Снимка: The Sun
Бодигардът Тони е прочут с това, че се влюби в русата ИТ мениджърка София предишния май, откакто той и десетгодишната му партньорка Лорна Гарнет, на 28, се причислиха към държавна скица за подкрепяне на украински бежанци и я поканиха в дома си в Брадфорд, Западен Йоркшир.

Той и София напуснаха фамилния му дом единствено десетина дни откакто украинката стартира да живее при него и фамилията му. Двойката нае вила в Брадфорд, само че връзките им се утежниха, когато Тони упрекна София в неведнъж пиянство и малтретиране.

Той твърди, че пиенето и ревността й към двете му дъщери са провокирали разногласия сред тях.

В последна сметка Тони заряза София, откакто тя заби нож в стената на кухнята им по време на една кавга и те се сбиха, до момента в който честваха 30-ия му рожден ден.

В последна сметка София беше задържана от полицията за тормоз, откакто подцени заповедите да стои надалеч от него и се върна в къщата им, с цел да го моли да я вземе назад.

Este video muestra el momento de la detención de la refugiada ucraniana Sofia Karkadym, quien primero destruyó a una familia británica y, después de separarse, irrumpió en su apartamento.
— Lorena (@Afroditaa1984) Моментът, в който София е арестувана от полицията 
Тя разплакана се върна в Украйна, защото първичният й статут на емигрант изтичаше, а Тони назова връзката си с нея „ голяма неточност “.

Но двойката поддържаше връзка посредством постоянни видео диалози и предходната седмица Тони реши да я посети в Украйна.

Той отлетя за Полша и взе рейс, с цел да пресече границата, пристигайки няколко часа по-късно в дома на фамилията й, на няколко часа от Лвов.

Сега двойката възобнови романтиката си и се върна да живее дружно в Йоркшир.

" Честно казано, тя ми липсваше и гневът ми от пиенето й понижа. Тя ми даде обещание, че в никакъв случай повече няма да пипне алкохол и от деня, в който пристигнах в Украйна, с цел да я видя, тя не е пипнала пиво и не го пипна в Йоркшир също “, сподели Тони и посочи, че София е почнала да пие, тъй като мъчно претърпява раздялата със фамилията си.

Той описа, че със София са разискали всичко с нейните родители и баба й, която била доста блага с него и му готвела всеки ден.

" Тя е от доста положително семейство и всички доста се обичат. Повериха ми грижата за щерка им и аз ще го направя. Дадох им обещанието си ", сподели Тони.

" Когато бях там, имаше постоянни спирания на тока и съветските въоръжени сили изстреляха ракети по Лвов. За благополучие украинските системи за противовъздушна защита ги прихванаха ", сподели Тони. Той също по този начин призна, че в този момент би трябвало да си откри работа, до момента в който София се готви да отиде в лицей.
   View this post on Instagram   

Тони разгласява видео от Украйна в обществените мрежи 
Той също по този начин се надява непознатите онлайн да спрат да го разискват и съдят.

София призна, че обича Тони, желае да се омъжи за него и да има деца от него.

„ Радвам се, че пристигна в Украйна, с цел да ме върне и това ми сподели, че в действителност го е грижа за мен. Всичко, което се случи преди този момент, беше поради напрежението и самотата, които изпитвах, оставяйки фамилията си в Украйна “, призна момичето.

Бившата половинка на Тони Лорна призна, че е била сюрпризирана от обстоятелството, че някогашният й е възобновил връзката със София.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР