Страстите, които бяха разпалени между партньорите в малката коалиция, са

...
Страстите, които бяха разпалени между партньорите в малката коалиция, са
Коментари Харесай

Борисов: Загърбихме междуличностните конфликти с партньорите

Страстите, които бяха разпалени сред сътрудниците в дребната коалиция, са укротени. Това стана ясно измежду срещата на сътрудниците във властта при премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов в Министерския съвет. Знак за това беше, когато един до различен застанаха Борисов, Красимир Каракачанов, Волен Сидеров, Валери Симеонов.

На фона на триумфите, които реализираме, междуличностните връзки нямат значение, съобщи Борисов след края на диалозите на " Дондуков " 1. Благодаря на съдружните сътрудници, че загърбиха междуличностните спорове, продължи той.

„ Имаше някои неразбрания сред парламентарните групи, основно по законопроекти. Мога да кажа, че по метода, по който се разбирахме да действа обединението, това ще бъде избегнато “, съобщи Борисов.

Премиерът акцентира, че са създали график за срещи сред парламентарните групи и държавното управление. Изяснени са претекстовете за противоречивите законопроекти. Оттук нататък той се надява да не се постанова да влиза обединението в подобен пояснителен режим, уточни Борисов.

Нашите разменени реплики посредством медиите не би трябвало да се възприемат като нещо разрушително, съобщи водачът на " Атака " безгрижен Сидеров. Ако в този момент се отиде до разпадане и предварителни избори, това значи безпорядък. А множеството българи не желаят това. Нашите дейности не трябва да пораждат подозрение, че няма да изкараме мандата, бе безапелационен той.

Затваряме тематиката с разнобоя в обединението, отсече водачът на " Атака ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР