Страсти се разиграха днес, 28 ноември 2017 г., в Пловдив

...
Страсти се разиграха днес, 28 ноември 2017 г., в Пловдив
Коментари Харесай

Страсти в Пловдив заради секс между кмет и тази ученичка

Страсти се разиграха през днешния ден, 28 ноември 2017 година, в Пловдив поради секс сред кмет и ученичка. Бившият градоначалник на Стрелча Иван Евстатиев апелира присъдата си от 6 години в Окръжен съд-Пловдив. Заседанието се гледа при закрити врата. Евстатиев се появи в съда очевидно измършавял, само че спрямо преди изглеждаше доста по-добре. Адвокатът на екскмета Ташкена Колчева пък заяви, че клиентът й към този момент е душевен възобновен и за него са положени медицински грижи. 
Колчева разяснява, че ще желае оправдателна присъда за клиента си. Според нея секс с 16-годишната тогава ученичка Ирена Белухова е имало, само че това не значи, че е имало обезчестяване. Адвокатът на фамилията на момичето Иван Грошев заяви, че съдът е отказал на юрист Колчева наново гинекологична експертиза на девойката. 
"Блиц " напомня, че са направени три гинекологични прегледа на момичето. Имаше спор дали Ирена е била девствена по време на половия акт с Иван Евстатиев, или е имало остаряла дефлорация. Според юрист Грошев девствеността на момичето е потвърдена, само че съгласно юрист Колчева двама от правосъдните медици са установили остаряла дефлорация. Самият Евстатиев, още по време на първия си разпит, е признал, че е имал сексуален контакт с ученичката, само че изрично е отрекъл обезчестяване. 
В правосъдна зала той е споделил, че са двамата са пили алкохол в стая в хотел в Стрелча, ученичката е почнала да го ухажва и му се е нахвърлила. Тогава в действителност бил сбъднат половият контакт. Иван Евстатиев е наказан на 6 години затвор за обезчестяване на Ирена Белухова. Окръжен съд-Пловдив ще се произнесе в едномесечен период по обжалването на наказването.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР