Страшно много таланти излязоха през вратата тази седмица. Намира се

...
Страшно много таланти излязоха през вратата тази седмица. Намира се
Коментари Харесай

Бил Беличик, напускането на Ник Сабан оставя зейнала празнота след легендарни бягания

Страшно доста гении излязоха през вратата тази седмица. Намира се навръх 1222 благи от стадион Gillette до футболните офиси на университета в Алабама, само че през по-голямата част от последните 17 години като че ли двамата основни жители седят тъкмо един против различен, двама титани на футболната промишленост шерване на една и съща постройка, същия етаж, същия апартамент.

Това надвишава обстоятелството, че Бил Беличик и Ник Сабан са другари от години, футболни експерти, свързани от споделена история на това, че са синове на татковци треньори, че са способни, само че незабележими играчи в колежа, и че са безмилостно и безжалостно отлични в работата на треньор на футболни тимове и печелене на шампионати, неведнъж.

Винаги е имало нещо съвсем мистично в двойните пътища, по които са поели двамата мъже. Нито един от тях не се интересуваше даже малко от това по какъв начин се възприемат, и това плюс фактът, че техните екипи най-много изпариха всичко по пътя си, докара до това да бъдат универсално ненавиждани от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР