Страшно жалко е, че един млад човек, след като толкова

...
Страшно жалко е, че един млад човек, след като толкова
Коментари Харесай

Атанас Голомеев, бивш баскетболист: Коби Брайънт беше творец на игрището

Страшно тъпо е, че един младеж, откакто толкоз се е трудил, си отиде толкоз млад, само че Америка не е България и там хората в никакъв случай няма да го не помнят в цялостния смисъл. Ще минат няколко дни, седмици - чисто физически няма да го има, тъпо за неговото семейство и за неговите деца, за всичките му близки, само че в сърцата на хората той постоянно ще живее - и с това, което е постигнал, и с школата, която направи, просто няма по какъв начин да бъде пропуснат. Това съобщи някогашният баскетболист Атанас Голомеев в спомен за Коби Брайънт в Сутрешния блок на Българска национална телевизия.

Той разяснява, че сигурно има негови наследници, играчи, които ще последват образеца му. " Защото Коби имаше в действителност безподобен жанр, чисто във физическия смисъл на думата. Той се отличаваше от другите с неговата мекост на придвижването, с плавния отскок, с плавните дейности и с високата успеваемост ".

Относно сравненията с Леброн Джеймс Голомеев съобщи, че единственото, в което може да ги съпоставят, е това кой какъв брой точки е вкарал и по какъв начин се поздравяват един различен, като се задминат.
Атанас Голомеев - някогашен баскетболист: В чисто физически проект те са доста разнообразни играчи. Леброн е доста по-силов състезател, по-мощен, Коби беше създател на игрището. Той апропо беше с доста противоречива известност в доста връзки, неговото предпочитание непрестанно да бъде преди всичко и да побеждава, понякога му играеше неприятна смешка. Но по-добре да си спомняме единствено хубавите неща.

На въпроса дали ще се класираме на европейското през 2021г. Голомеев отговори, че въз основата на това, което вижда в този момент, не е доста оптимист.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР