Страшно е да се загубим вътрешно. Трябва да си дадем

...
Страшно е да се загубим вътрешно. Трябва да си дадем
Коментари Харесай

Голямата любов на Слави Трифонов: Трябва да се сритаме и пречупим себе си! Идеалният партньор идва, когато...

Страшно е да се загубим вътрешно. Трябва да си дадем време за персонално наслаждение и обгрижване. Не би трябвало да си разрешаваме да попадаме в меланхолия. Трябва сами да се сритаме. Да станем, да пием кафе, да се чуем и забележим с другари. Трябва да действаме. Трябва да пречупим себе си. Това съобщи бившето гадже на Слави Трифонов - Магдалена Ангелова в утринния блок на bTV.



Русокосата тогавашна обич на водещия прелестно изненада всички със страхотната си визия. Тя блесна с грациозен черен топ и впита сива пола, която бе с дължина до коляното.



Меги, която е клиничен психолог, прикани всички да се опитат да призоват себе си и да прекрачат границите на личните си страхове. „ Не е значимо какво все не знаем и какво сме пропуснали. Трябва да гледаме върху това, което сме създали. Може да е малко, само че би трябвало да се хвалим и да кажем с какво се гордеем и какво сме постигнали “, прикани тя хората, които постоянно се съмняват в личните си благоприятни условия.

Тя показа, че написа книга за партньорските взаимоотношения, комплицирана тематика, която вълнува и дамите и мъжете: „ Ако мъчно срещаме човек, който да ни пасва, това значи, че ние самите водиме война вътрешно със сенките си. Важно е първо да работим със себе си и тогава ще намерим идеалният сътрудник. Страшно е, че ние дамите влязохме в „ мъжкия синдром “. – работим крепко и вършим всичко като мъжете “.

„ Преди дамите са били много подчинени на мъжете. Били са следени и подложени на боязън, само че в този момент ние в този момент почистваме болката, контузията и траура, които са носили дамите. За страдание обаче това е следващият капан, в който влизаме “, показа още някогашната обич на Трифонов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР