Страшни забрани се въвеждат заради коронавируса в Перник от утре,

...
Страшни забрани се въвеждат заради коронавируса в Перник от утре,
Коментари Харесай

Страшни забрани заради К-19 в Перник

Страшни забрани се вкарват поради ковид в Перник от на следващия ден, 24 октомври 2020 година, написа zaPernik.com. Ще има рестрикции както за бизнеси, по този начин за културно-спортния живот, по този начин и за публичния транспорт.

Работното време на заведения за хранене и кафенета в града се понижава до 22 часа. Преустановяват се образуване и осъществяване на всеобщи мероприятия навън и закрито в града. Спират се от работа нощни заведения, нощни питейни заведения и клубове на територията на Перник.

Намаляват се броят на хората, които могат да пътуват в публичния градски превоз, само че ще се усили броят на рейсовете, които транспортират пасажери.

Задължават се перничани да носят маски на лицето на територията на пазари, борси и сходни. Трябва да има разстояние на сергиите от най-малко 1.5.м.

В огромните вериги и търговски обекти би трябвало да няма скупчване на хора.

Заповедта се вкарва от 24 октомври 2020 година и ще работи в продължение на 14 дни. Не е изключено обаче да бъде удължена.

, по-рано през днешния ден стана ясно, че всички 15 кревати в инфекциозното поделение на МБАЛ "Рахила Ангелова " в Перник, където се лекуват пациенти с ковид, са заети. Очаква се от през днешния ден диагностицираните с Covid-19 да бъдат пренасочвани към Първо вътрешно поделение. Ситуацията става все по-тежка, а огромният проблем и тук е дефицитът на фрагменти.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР