Страшни истории се разиграват в река Огоста. Бракониери изтребват рибата

...
Страшни истории се разиграват в река Огоста. Бракониери изтребват рибата
Коментари Харесай

Страшни истории се случват в река Огоста

Страшни истории се разиграват в река Огоста. Бракониери изтребват рибата като й пускат ток. За това алармира четец на БЛИЦ.

По думите му всичко се разиграва край бента под село Бутан. Шокиращият сигнал за чудовищно безвластие, което се шири край Враца, е неуместно, тъй като се случва тъкмо в пика на размножителния интервал, когато рибата идва по Дунав да хвърля у нас хайвера си, а ловът й е неразрешен.

Според читателя ни освен, че се потъпкват редица закони, избивайки рибата с ток, само че наглите бракониери употребяват и мрежи и серкмета, което е безусловно неразрешено.

Местните настояват, че са подавали редица сигнали до ИАРА-Враца и ИАРА-Плевен, само че от там няма никаква реакция. Според тях това е тъй като част от бракониерите не са инцидентни хора и се употребяват с защита от двете институции.

„ Сред наглеците има служители на реда и полицейски началници. Това е и повода институциите да се вършат на ударени и да не подхващат нищо. Изродите бият рибата с ток и я събират с мрежите “, възмущават се хората.

Дали скоро ще има инспекции на случая и осъдени следва да разберем.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР