Страшни финансови проблеми са налегнали обичания комик Васил Василев –

...
Страшни финансови проблеми са налегнали обичания комик Васил Василев –
Коментари Харесай

Ето какъв воденичен камък си е сложил на шията Зуека

Страшни финансови проблеми са налегнали обичания комедиант Васил Василев – Зуека. Водещият на шоуто „ Господари на ефира “ е изтеглил преди няколко години половин милион лв. от известна наша банка. Причината за заема била, че Зуека желал да вдигне къща за знамение и приказ на втората си брачна половинка и майка на сина му – Ани.

Оказало се обаче, че артистът много зле си е направил плановете. И в действителност опциите му не разрешават да покрива вноските по заема с предстоящата в началото лекост. За да си помогне даже му се наложило да продаде първокласния си парцел в софийското село Лозен. И все пак месечните вноски продължавали да затрудняват Зуека.

Най-неприятната част от деня за него сега е времето, в което го търсят кредитният специалист, който обслужвал заема му, с цел да му напомня, че закъснява повече от допустимото и идната стъпка не е по никакъв начин приятна, а точно прекачване на случая му към компания за събиране на заеми.

Точно поради непостижимия заем Зуека не схванал нищо от отминалите коледни и новогодишни празници

Комикът поемал задължения от цялата страна, с цел да закрепи разтърсените си финансови позиции. Макар да се стараел да огрява на всички места, хонорарът му към момента бил на половина на този Димитър Рачков и продължавал да не го удовлетворява изцяло. В същото време втората му брачна половинка Ани, която е режисьор, нямала съвсем никаква работа и не успявала да влива пари в фамилния бюджет.

Така битовите разноски и тези около общото им дете легнали напълно на плещите на актьора, а настрана от това и по-голямата му щерка също го работила като банкомат. Студентката Девина мъчно претърпяла раздялата на татко си с майка ѝ Нина и огорчена от обстоятелството, че ги е изоставил, почнала да има повече финансови искания към него. Заради гузната си съвест той не можел да ѝ отхвърля нищо и по никакъв начин не я натискал да си търси работа.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР