Страшни драми са съпътствали живота на полицая Добромир Лазаров, преди

...
Страшни драми са съпътствали живота на полицая Добромир Лазаров, преди
Коментари Харесай

Страшни драми преживявал закланият в Пловдив полицай

Страшни драми са съпътствали живота на служителя на реда Добромир Лазаров, преди военният Ангел Желязков да го прободе в сърцето и да го остави вечно на 45 години. Местни хора, близки до жертвата, описват, че целият Сопот скърби за постоянно усмихнатия, радушен и подготвен да свърши положително служител на реда. Те дефинират постъпката му да отиде вечерта в Пловдив, с цел да се схваща по мъжки с съперника си, като наивна и се ядосват, че е тръгнал за града под тепетата, където е намерил гибелта си, написа Блиц.

Припомняме, че драмата се разигра в квартал „ Кючук Париж “, към 1 часа предходната нощ. Преди това Лазаров, който имал връзка с дознателката Люба Алексова, се обадил по телефона на Желязков и споделил, че потегля от Сопот за Пловдив, с цел да се схванат като мъже. Обичали една и съща жена – Люба. Тя живеела с командоса от 68 Парашутна бригада в Пловдив Ангел Желязков от няколко години. Люба обаче поддържала паралелна връзка и с сътрудника си Добромир Лазаров. Преди повече от година почнала работа като дознател в районно управление (на МВР) Карлово, в сектора в близкия град Сопот пък Добромир работел от дълги години.

Преди много време брачната половинка му, която работела като военнослужещ в 61 Стрямска бригада в Карлово, го зарязала и поискала бракоразвод. Тя се залюбила със собствен сътрудник, оставила мъжа си и в следствие се омъжила за военния. От този брак Добромир Лазаров има дъщеричка, която е в 5 клас. От 4-5 години служителят на реда живеел на фамилни начала с детска учителка от Карлово.

Приятели описват, че двамата се обичали и разбирали. Неочаквано за всички обаче преди 2-3 месеца Добромир и учителката се разделили. Хората към тях не знаят точната причина за този разкол. Основната версия съгласно някои е, че дамата е научила, че Добромир има паралелна връзка с дознателката Люба и това е довело до кавги и разлъка. Други споделят, че служителят на реда е изискал раздялата, тъй като бил доста влюбен в Люба.

„ Каквото и да е станало, жалко за погубения живот на този безоблачен човек, той беше един от положителните хора в Сопот “, не стопират да съжаляват за случилото се познатите и приятелите на служителя на реда. Погребението ще е на следващия ден в Сопот. Ангел Желязков остава в ареста за 72 часа. Случаят се проверява от Военно-окръжна прокуратура. Очаква се проверяващите под пагон да желаят непрекъснат арест за военния.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР