Страшни драми са съпътствали живота на полицая Добромир Лазаров, преди

...
Страшни драми са съпътствали живота на полицая Добромир Лазаров, преди
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Страшни драми съпътствали живота на полицая Добромир, преди да го убие командосът Ангел заради жена!

Страшни драми са съпътствали живота на служителя на реда Добромир Лазаров, преди военният Ангел Желязков да го прободе в сърцето и да го остави вечно на 45 години. Местни хора, близки до жертвата, през днешния ден със сълзи на очи описват пред БЛИЦ, че целият Сопот скърби за постоянно усмихнатия, радушен и подготвен да свърши положително служител на реда.

Те дефинират постъпката му да отиде вечерта в Пловдив, с цел да се схваща по мъжки с съперника си, като наивна и се ядосват, че е тръгнал за града под тепетата, където е намерил гибелта си.

БЛИЦ напомня, че драмата се разигра в квартал „ Кючук Париж “, към 1 часа предходната нощ. Преди това Лазаров, който имал връзка с дознателката Люба Алексова, се обадил по телефона на Желязков и споделил, че потегля от Сопот за Пловдив, с цел да се схванат като мъже. Обичали една и съща жена - Люба живеела с командоса от 68 Парашутна бригада в Пловдив Ангел Желязков от няколко години. Тя обаче поддържала паралелна връзка и с сътрудника си Добромир Лазаров.

Преди повече от година Люба почнала работа като дознател в районно управление (на МВР) Карлово, в сектора в близкия град Сопот пък Добромир работел от дълги години. Преди много време брачната половинка му, която работела като военнослужещ в 61 Стрямска бригада в Карлово, го зарязала и поискала бракоразвод. Тя се залюбила със собствен сътрудник, оставила мъжа си и в следствие се омъжила за военния. От този брак Добромир Лазаров има дъщеричка, която е в 5 клас.

От 4-5 години служителят на реда живеел на фамилни начала с детска учителка от Карлово. Приятели описват, че двамата се обичали и разбирали. Неочаквано за всички обаче преди 2-3 месеца Добромир и учителката се разделили. Хората към тях не знаят точната причина за този разкол. Основната версия съгласно някои е, че дамата е научила, че Добромир има паралелна връзка с дознателката Люба и това е довело до кавги и разлъка. Други споделят, че служителят на реда е изискал раздялата, тъй като бил доста влюбен в Люба.

„ Каквото и да е станало, жалко за погубения живот на този безоблачен човек, той беше един от положителните хора в Сопот “, не стопират да съжаляват за случилото се познатите и приятелите на служителя на реда. Погребението ще е на следващия ден в Сопот. Ангел Желязков остава в ареста за 72 часа. Случаят се проверява от Военно-окръжна прокуратура. Очаква се проверяващите под пагон да желаят непрекъснат арест за военния.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР