Страшна трагедия се размина на косъм във Велинград. Мъж се

...
Страшна трагедия се размина на косъм във Велинград. Мъж се
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Освирепял мъж се барикадира, въоръжен до зъби в дома си, Велинград на косъм от страшна трагедия

Страшна покруса се размина на косъм във Велинград. Мъж се опита да убие охранител, а по-късно се барикадира в дома си. Лудият екшън се е разиграл към 10 часа сутринта през днешния ден, научи БЛИЦ от свои източници.

Георги Табаков се опитал с нелегално притежавана пушка да убие охранител. Той опрял дулото на оръжието в главата на гарда, за благополучие индивидът е съумял да избяга и се е избавил, малко преди Табаков да натисне спусъка.

Георги Табаков има сестра, с която живеел до неотдавна в непрекъснати кавги. Наскоро дамата се изнесла от общото им жилище дружно с майка си. Табаков бил доста нападателен и постоянно злоупотребявал с алкохола.

Днес сутринта отишъл в жилището на сестра си още веднъж с желание да се скара с нея. Жената натиснала паник бутона, обвързван с частна охранителна компания.

Дошли гардовете и тогава братът насочил дулото на пушката към единия от тях. След като охранителят съумял да се измъкне и избяга, Табаков се прибрал в дома си и се барикадирал. Ченгетата от Велинград неотложно реагирали и обкръжили къщата на нападателния мъж. По някакъв метод съумели да го придумат да излезе на открито и незабавно обезвредили. Табаков е бил неотложно задържан. В дома му са открити две пушки. Едната въздушна, преправена за пукотевица с бойни патрони, а другата - карабина.

Най-стресиращото е, че на тавана на къщата му е намерено взривно вещество - амонит.
Очаква се прокуратурата в Пазарджик да желае непрекъсната мярка задържане под стража.

Това е вторият сходен случай в границите на няколко дни, в който въоръжен мъж се барикадира в дома си със закани, че ще стреля. Иван Пачалиев подвигна полицията на крайник, откакто се заключи в дома си в село Орешник. След като бе обкръжен от полицията, той бе задържан и не се стигна до човешки жертви.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР