Страшна трагедия се е разиграла на езерото Сент-Жан в канадската

...
Страшна трагедия се е разиграла на езерото Сент-Жан в канадската
Коментари Харесай

Петима изчезнаха във водите на ледено езеро в Канада

Страшна покруса се е разиграла на езерото Сент-Жан в канадската провинция Квебек. Група от осем френски туристи и локалният им лидер са пропаднали във водите на замръзналия водоем на 22 януари вечерта, написа Блиц.

Трима са съумели да се спасят и са настанени в болница. Водачът е умрял няколко часа по-късно, а останалите петима за момента се смятат за изчезнали. Спасителните екипи не престават търсенето, само че съвсем няма вяра да бъдат открити живи. На дъното на езерото са открити шест сноумобила.

Един от изчезналите французи е Жил Клод, който е татко на тримата биалонисти от Световната купа Фабиен, Емилиен и Флоран Клод.

Невероятното е, че през вчерашния ден Фабиен Клод приключи на трето място в самостоятелния старт на 20 км в Поклюка (Словения). Това беше първият подиум в Световната купа през кариерата му. По време на награждаването той се разплака.

Веднага по-късно Фабиен и брат му Флоран, който се състезава за Белгия, напуснаха Поклюка и няма да продължат присъединяване си в оставащите стартове до края на седмицата.

Победата в словенския зимен център беше извоювана от норвежеца Йоханес Тингес Бьо, който мина трасето за 47,54,3 минути. Втори приключи французинът Мартен Фуркад – на 11,4 секунди. Фабиен Клод финишира 25,6 секунди след норвежеца.

От българите с най-предно класиране е Владимир Илиев, който приключи 29-и и закъснение от 3:56,6 минути. Димитър Герджиков е 70-и. Антон Синапов се класира на 79-о място, а Красимир Анев не приключи надпреварата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума може
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР