Страшна трагедия потресе семейство Окамото от Брешиа през 1988 година.

...
Страшна трагедия потресе семейство Окамото от Брешиа през 1988 година.
Коментари Харесай

Родители 31 години се грижиха за сина си в кома, а той така и не се събуди СНИМКИ

Страшна покруса потресе семейство Окамото от Брешиа през 1988 година.

На 19 март 22-годишният Иняцио се е прибирал вкъщи с другари, когато попада в злополука. Един юноша от компанията умира, а Иняцио изпада в кома.

Лекарите не давали очаквания на неутешимите Ектор и Марина. Те им съобщили, че синът им в никакъв случай няма да се разсъни.

Родителите обаче отказали да повярват и две години по-късно взели Иняцио от болничното заведение вкъщи. Мексиканецът с японски корени Ектор напуснал работа, с цел да се посвети напълно на грижите на сина си, написа в. "Дейли мейл ".  Фото © Ansa

В течение на 31 години родителите на Иняцио са се надявали, че синът им въпреки всичко ще се разсъни. Те се оказали напълно изолирани от външния свят, само че все пак продължавали да се надяват на знамение.

Дори и през мозъка им не им минавало да изключат системите на сина си.

На 23 август обаче Иняцио умрял на 54 години. Сърцето му спряло.
 Фото © Ansa
"Сега нашият живот се промени напълно. Вчера станах в пет часа сутринта и не знаех какво да върша. Отидох в градината - полях цветята. Няколко нощи поред спах в стаята на сина си, с цел да съм по-близко до него, въпреки и да знаех, че към този момент го няма ", споделя Ектор.
 Фото © Amici dei Bambini

77-годишният Ектор съобщи, че синът му въпреки всичко е можел да се разсъни все в миналото, тъй като е знаел, че той е обичан и чакан.

Веднъж мъжът отпътувал за седмица в Мексико на посетители при родственици, а когато се върнал, заварил Иняцио целия бял, съвсем зелен. "Той се е изплашил, че сме го изоставили. Никога не бихме постъпили по този начин ", споделя опечаленият татко.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР