Страшна трагедия покоси семейството на националния вратар на Грузия Нукри

...
Страшна трагедия покоси семейството на националния вратар на Грузия Нукри
Коментари Харесай

Страшна трагедия за национален вратар

Страшна покруса покоси фамилията на националния вратар на Грузия Нукри Ревишвили, оповестиха локалните медии.

Деветгодишната щерка на футболиста Татяна е умряла, откакто била ударена от ток. Трагедията в Тбилиси станала, когато момичето се хванало за решетка, сложена на прозорец на дома й, съобщи Блиц.

Детайлите към случая се прецизират. Няма информация и дали дъщерята на Ревишвили е била сама в жилището сега на трагичното произшествие.

От пресслужбата на Министерството на вътрешните работи на Грузия оповестиха, че е почнало следствие за причиняване на изключително тежки вреди на здравето заради нехайство. Наказанието по сходно обвиняване е санкция или общественополезен труд за период от две години.

31-годишният Нукри Ревишвили все още е свободен сътрудник. За последно той беше част от елитния грузински Рустави. Играл е за тимове от Грузия, Русия и Малта. За националния тим на родината си има 33 мача.

На 11 ноември 2005 година той е на вратата на Грузия при загубата с 2:6 от България в контрола на „ Васил Левски “. Тогава Ревишвили получава по два гола от Чавдар Янков и Димитър Бербатов и в 69-ата минута е сменен от Звиад Стуруа, който позволява две попадения от Светослав Тодоров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР