Страшна гавра с риалити героят Ричард Величков плъзна в интернет

...
Страшна гавра с риалити героят Ричард Величков плъзна в интернет
Коментари Харесай

Страшна гавра с Ричард. Вижте какво прави за 50 лв.

Страшна подигравка с риалити героят Ричард Величков плъзна в интернет пространството, видя HotNews. Става въпрос за видео, в което Ричи извършва командите на няколко мъже, които не влизат в кадър, само че очевидно го вършат див и благополучен и то против хонорар от 50 лева

"За какъв брой време пристигна, бате? ", пита го мъж във видеото, а фитнес инструкторът с дисциплиниран глас отвръща: "За минута и двадесет... " На въпроса "Какво ще правиш в този момент, какво заслужи? " Ричката предостатъчно отвръща, че ще получи "педесятка ". В този миг мъжкият глас му подрежда да си вземе "заработеното " от портфейла. Докато той бърка да си вземе паричките, различен мъж подвиква присмехулно: "Кой е най-големият! Кой е царят?! " Не е явно Ричард, а някакъв си Жоро, който посочва самия риалити чудак. По разпореждане на мутрягите, Величков отърква банкнотата от 50 лв. по брадата си за кадем и предостатъчно се усмихва пред обектива.



След като си е взел заслуженото, бабаитите подканват Ричката да си върви. "Хайде отивай да спортуваш! Ама през прозореца излез като Санта Клаус, Дядо Коледа... " Слуша и извършва - плейбоят от Мадан си потегля от гаврата, минавайки през дограмата на столичен апартамент.

Предполага се, че петдесетте лв.., които е проработил Ричи са свързани с поръчка на прословутия Липовон. Видеото явно е снимано преди да назрее абсурда към лъжливите хапчета за намаляване, с които той по този начин се гордееше в бизнес начинанието му.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР