Страшна гавра с риалити героя Ричард Величков плъзна в интернет

...
Страшна гавра с риалити героя Ричард Величков плъзна в интернет
Коментари Харесай

Гавра с Ричард Величков! Ето какво прави за 50 лв. ВИДЕО

Страшна подигравка с риалити героя Ричард Величков плъзна в интернет пространството, написа HotNews. Става въпрос за видео, в което Ричи извършва командите на няколко мъже, които не влизат в кадър, само че очевидно го вършат див и благополучен, и то против хонорар от 50 лева

" За какъв брой време пристигна, бате? ", пита го мъж във видеото, а фитнес инструкторът с дисциплиниран глас отвръща: " За минута и двадесет... " На въпроса " Какво ще правиш в този момент, какво заслужи? " Ричи предостатъчно отвръща, че ще получи " педесятка ". В този миг мъжкият глас му подрежда да си вземе " заработеното " от портфейла. Докато той бърка да си вземе парите, различен мъж подвиква присмехулно: " Кой е най-големият! Кой е царят?! " Не е явно Ричард, а някакъв си Жоро, който посочва самият риалити чудак.

По разпореждане на мъжете Величков отърква банкнотата от 50 лв. по брадата си за кадем и предостатъчно се усмихва пред обектива. След като си е взел заслуженото, бабаитите подканват Ричард да си върви. " Хайде, отивай да спортуваш! Ама през прозореца излез, като Санта Клаус, Дядо Коледа... " Слуша и извършва - плейбоят от Мадан си потегля от гаврата, минавайки през дограмата на столичен апартамент. Предполага се, че петдесетте лв., които е проработил Ричи, са свързани с поръчка на прословутия Липовон. Видеото явно е снимано преди да назрее абсурда към лъжливите хапчета за намаляване, с които той по този начин се гордееше.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР