Страшна драма се разигра по време на мача ПСЖ -

...
Страшна драма се разигра по време на мача ПСЖ -
Коментари Харесай

Страшна драма: Крадци са нахлули в домовете Ди Мария и Маркиньос и са взели семействата им за заложници

Страшна драма се разигра по време на мача ПСЖ - Нант (1:2) от Лига 1. Докато течеше дуелът, стана ясно, че крадци са нахлули в домовете на две от звездите на ПСЖ - Анхел Ди Мария и Маркиньос и са взели фамилиите им за заложници.

Това бе и повода Ди Мария да бъде заменен още в 62-ата минута. Спортният шеф на клуба Леонардо заяви за случая на треньора Маурисио Почетино и той незабавно извади от игра аржентинеца, който напусна стадиона и се втурна към фамилията си.

" Радио Монте Карло “ твърди, че обстановката е минала с използването на извънредно принуждение. Испанският Марка пък осведоми, че брачната половинка на Анхел ди Мария и децата им не са били засегнати.

Бразилецът Маркиньос изигра цялостни 90 минути, макар че родителите му са били държани като заложници по вреем на обира на къщата им.
Полицията в Париж незабавно стартира следствие и по двата случая.

След изненадващата загуба вкъщи с 1:2 от Нант треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино призна за паниките по време на мача.
„ Има отчаяние от загубата на три точки, само че тимът беше угрижен за други неща, за които евентуално към този момент знаете. Това не е опрощение, само че играта ни не беше толкоз енергична, както преди.

След мача разговаряхме с играчите, само че не и за това, което се случваше на терена. Извън футбола има обстановки, които би трябвало да бъдат премислени ", съобщи Почетино.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР