Страшна буря, придружена с градушка, удари Бургас. Малко след 14:00

...
Страшна буря, придружена с градушка, удари Бургас. Малко след 14:00
Коментари Харесай

Страшна буря удави Бургас, улиците станаха реки

Страшна стихия, съпроводена с градушка, удари Бургас. Малко след 14:00 ч. над града се свечери, вятърът се ускори и безусловно за няколко минути настъпи апокалипсис, написа " Флагман ".

Заваля проливен дъжд с градушка, с величина на грахови зърна. Бурята продължи към половин час. Толкова беше задоволително, с цел да трансформира улиците в реки и да сковава придвижването в града.

" Най-страшно беше на плажа. Хората се скриха по заведенията, към тях хвърчаха чадъри, вятърът събори и съблекалните. Дано няма потърпевши ", сподели четец, който изпрати и видео.

Единствените печеливши от урагана, който първо се изви над морето, се оказаха гларусите. Според старите морски вълци у птиците било генетично закодирана информация, че след сходно естествено събитие рибата в морето се обърквала поради промяната на подводните течения и към брега излизал богат за тях улов. Северната брегова линия на града безусловно под блокада на хиляди гларуси в този миг, търсещи лесна плячка.

Радват се и градинарите, поради жегата флората в Морския парк бе много спаружена през последните дни. Сега е свежо. Бургазлии стартират да разчистват плажа.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР