Страшна буря е връхлетяла Балкана над Рибново. Стихията е повалила

...
Страшна буря е връхлетяла Балкана над Рибново. Стихията е повалила
Коментари Харесай

Страховита стихия повали многогодишни дървета над Рибново

Страшна стихия е връхлетяла Балкана над Рибново. Стихията е повалила многогодишни борове, оповестява Топ преса, базирайки се на гъбари от селото.

"Броени минути след бурята, като слизахме през вчерашния ден от Балкана, още се чуваха страшни удари и пукотевици от паднали многогодишни борове. Мястото, откъдето минахме, в този момент към този момент не може да го познаем, просто огромен шанс извадихме.





Горските пътища за местностите "Друма ", "Кукудиви колиби ", "Балинова бърчина ", "Блатата " са безусловно блокирани от множеството паднали дървета ", споделят хората.



След тежкия разгром през зимата, заради огромния сняг и вятъра, от през вчерашния ден в Балкана над Рибново гледката е ужасна, не може даже човек да се промуши, с цел да мине.



Тази стихия се отрази доста неприятно и на гъбите, и на боровинките, и на всички растения.



Всичко е унищожено и несъмнено ще би трябвало да минат доста години, до момента в който гората се възвърне ", описа Ибрахим Къдриев и група гъбари от Рибново, които едвам са се прибрали живи и здрави по домовете си, откакто страшната стихия ги е застигнала в Балкана.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР