Страшилището на ринга - бившият световен шампион в тежка категория

...
Страшилището на ринга - бившият световен шампион в тежка категория
Коментари Харесай

Кличко щял да се връща на ринга


Страшилището на кръга - някогашният международен първенец в тежка категория Владимир Кличко, неотдавна се отхвърли от спорта и окачи ръкавиците на пирона. Пред BBC обаче украинската легенда не отхвърли опцията да се завърне в бокса и да се бие.

" Два месеца, откакто взех решението, мога да кажа, че беше вярно. Мога ли да кажа, че повече няма да се върна? Никога не казвай в никакъв случай. Засега изцяло ме устройва настоящето ми състояние. На 41 години съм. Ако помните, Джордж Форман възобнови своята кариера на 45. Може след няколко години в главата ми да влезе мисъл, че още го мога... ", съобщи Влад. И добави: " Лично аз искам в никакъв случай да не се завърна. Не знам какво би трябвало да се случи, с цел да трансформира решението си. Мисля, че към този момент дадох всичко като боксьор ", приключи той.

Владимир Кличко приключи своята кариера, откакто загуби дуела за международната купа с Антъни Джошуа през април тази година. Той приключи кариера си с 64 победи в 69 мача, от които 53 нокаута и 5 загуби, напомня Sporta.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР