Страшен скандал се разрази по време на лайф на Като

...
Страшен скандал се разрази по време на лайф на Като
Коментари Харесай

Скандал между Фънки и Рачков

Страшен скандал се развихри по време на лайф на " Като две капки вода ". Тв водещият Димитър Рачков се скара с един от членовете на журито, а точно с устатия злобар Димитър Ковачев - Фънки, написа Шоу Блиц.

Пухкавият музикант този път се изнерви на шегите на комика и непосредствено стана от мястото и напусна сцената. Това още повече окуражи Рачков да сипе " огън и жупел " по него.

Къде на смешка, къде не, Фънки се ядоса от непрестанните забележки на водещия и че не го оставя да се изкаже, а постоянно го прекъсна. По време на лайфа Фънки заплаши, че ще си тръгне и не след дълго го направи. Но за малко, след това отново се завърна на стола на журито.

Това даде мотив на Рачков да се майтапи още по-настоятелно със своя адаш. " Уплаши се от контракта, не можем да си платим неустойките ли? ", влезе Рачков в типичната си занимателна светлина, която постоянно е на гърба на някой различен.

Зрителите от дълго време недолюбват Фънки и се зарадваха, че може би този път в действителност ще реши да напусне шоуто и да ги отърве от наличието си. Уви, хванал се е за клона на Халваджиян, който е единственото му устойчиво перо за прехрана сега.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР