Страшен скандал с неизплатени хонорари след приятелски турнир гръмна в

...
Страшен скандал с неизплатени хонорари след приятелски турнир гръмна в
Коментари Харесай

Страшен скандал! Завлякоха с милиони евро световни футболни звезди

Страшен скандал с неизплатени възнаграждения след другарски шампионат гръмна в Дубай. Оказва се, че куп някогашни звезди отпред с Ромарио, Риваллдо и Роналдиньо са били завлечени с по милион и половина евро. 

Футболистите, измежду които са още Хуан Верон, Кафу, Ерик Абидал и Мичел Салгадо са сключили контракти с английската организация " Дрийм Про ", съобразявайки се с всички условия на уредниците - идване, присъединяване във футболни срещи, вечеря с локални предприемачи и така нататък, написа Блиц.

Играчите получили увещание, че парите ще бъдат обезпечени от кралското семейство на Кувейт и преведени през банка в Макао.

Нито един от звездните посетители обаче не получил нищо и в този момент част от тях завеждат правосъдни каузи.

" Преведохме предплатено част от сумата на организацията, а когато видяхме, че всички играчи са пристигнали и всичко е наред, платихме и останалото. Дори ни желаеха повече пари, обяснявайки го с налози и че футболистите са желали по-високи хонорари. Всичко от наша страна е чисто и няма какво да крием. Не бих си разрешил да отчайвам тези футболни митове ", разяснява синът на министър ръководителя Джабер ал Мубарак ал Хамад ал Сабах - Ахмед, който е отговарял за организацията на събитието.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР