Страшен скандал назрява в джудото в България, научи HotArena. Президентът

...
Страшен скандал назрява в джудото в България, научи HotArena. Президентът
Коментари Харесай

Шефът на джудото в България с остро писмо до Бойко Борисов: Опитват се да ви манипулират!

Страшен скандал назрява в джудото в България , научи HotArena .

Президентът на федерацията Иван Михалев е изпратил писмо до премиера на България Бойко Борисов, в които се изваждат на бял свят шокиращи данни за подготвяни операции. 

HotArena разгласява едно към едно сигнала на Михалев и ще продължим да следим тематиката! 

След многократните опити и траялите повече от един месец спекулации с Вашето име персонално и в качеството Ви на Министър- ръководител на Р. България, както и с опита да бъдат манипулирани и заплашвани Клубове по Джудо- членове на СДРУЖЕНИЕ БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ Пожарна охрана ДЖУДО, бях заставен и се обръщам персонално към Вас, с цел да Ви осведомявам, че с Вашето име и позиция на министър- ръководител се спекулира  от група хора, които предизвикват незаконосъобразно ОБЩО СЪБРАНИЕ на  СДРУЖЕНИЕ БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ Пожарна охрана ДЖУДО за 26.09.2018г.

За да се организира горепосоченото заседание, тъй наречените „ предприемчив комитет ” за привикване на Оценка за съвместимост на БФД упражняват незаконосъобразен напън и насочат към клубовете – членове на БФД и техните законни представители закани за уволнения, затваряне на зали, уволнение на треньори и други с изказванието, че тези дейности са подкрепени персонално от Вас и ръководещата партия.

До мен като Председател на БФД се обърнаха голям брой клубове с молба да им спомагам за изясняване на случаите на операции и закани и своевременното им прекратяване.

Нещо повече потреблението на Вашето име и цитирането на Политическа партия ГЕРБ като подкрепящи основателите на Оценка за съвместимост на Сдружение БФД за 26.09.2018г. е в прорез с Устава на сдружението и правилата на почтеност, неприкритост, равнопоставеност, независимост на взимане на решенията и други високо нравствени правила и правила, които са освен съществени постулати на БФД, само че и общо годни за всеки спорт. В подетата акция против законните органи на БФД са включени кметове на дребни и огромни обитаеми места, общински съветници и даже депутати от ръководещата партия, които принуждават представителите на клубовете- членове на БФД да участват на Оценка за съвместимост, подготвяно за 26.09.2018г.

Недопустимо е в тази обстановка да бъдат въвлечени и чиновници на Министерството на младежта и спорта, които се явяват като пълномощници на някои от клубовете, инициирали Оценка за съвместимост на БФД. Считам че наличието на чиновници на Министерство на младежта и спорта на общи събрания на сдружението ни е неприемливо вмешателство в работата му, защото последното е независим и самостоятелен юридически индивид.

Очаква се Оценка за съвместимост на БФД на 26.09.2018г. да бъде манипулирано, защото разполагаме с безапелационни доказателства, че не всички клубове- членове на БФД са били съответно известени за свикването на това заседание, само че е неприемливо тази манипулация  да бъде свързвана с Вашето име и политическата Ви принадлежност.

Убеден съм, че нито Вие, нито ръководещата политическа партия посредством административно- управническия й апарат  имате отношение към описаните по- горе дейности.   
С почитание,

Иван Михалев- Председател на УС и Президент на БФД
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР