Страшен медицински скандал разтресе Русия. Медиите там публикуваха видео от

...
Страшен медицински скандал разтресе Русия. Медиите там публикуваха видео от
Коментари Харесай

Зловещо ВИДЕО 18+! Лекари гледат безучастно 20 минути как на пациент му изтича кръвта

Страшен медицински скандал разтресе Русия. Медиите там разгласиха видео от охранителна камера. На него се вижда по какъв начин лекари от Смоленска болница следят безучастно 20 минути по какъв начин пациент умира оцапан с кръв на пода.

През цялото време те го подминават, без някой да обърне внимание на лежащия на пода мъж.

47-годишният мъж чествал рождения си ден в бар. Той се скарал с други трима гости и най-после се сбили. Рожденикът получил мощен удар по главата и бил откаран към 23 часа локално време в незабавния кабинет на локалната болница. Там останал няколко часа.

В 04:20 една от камерите за наблюдаване демонстрира, че пациентът отваря вратата на кабинета, излиза в коридора, губи равновесие и пада на земята. На фрагментите се вижда по какъв начин около него минава лекарка, поглежда го и подминава. Пострадалият пробва още няколко пъти да стане, само че пада още веднъж. След последния опит удря главата си в стоманен ъгъл. Тогава около окървавения пациент минават още няколко сътрудници на болничното заведение, без да създадат нищо. Те реагират, когато виждат, че изпада в рецесия и стартира да се тресе.



В 04:40 мъжът е отвеян от санитери и изпада в кома. Девет дни по-късно му е направена трепанация на черепа за освобождение на вътрешното налягане. След още два дни той умира.

Според лекарите въпросният мъж бил пийнал и се е държал неприятно с тях. Прокуратурата е провела следствие, само че няма да повдигне обвиняване.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР