Страшен мач за любителите на бокса и бойните изкуства се

...
Страшен мач за любителите на бокса и бойните изкуства се
Коментари Харесай

Джордж Форман призова Стивън Сегал на ринга


Страшен мач за феновете на бокса и бойните изкуства се е задал на хоризонта. Легендата Джордж Форман прикани холивудската звезда и занаятчия на айкидото Стивън Сегал да се сразят на кръга в Лас Вегас.

Любопитното е, че и двамата забъркани са в много преклонна възраст, въпреки и да се намират в прелестна форма. Форман е на 68 години, той е олимпийски първенец от 1968 година и бил притежател на поясите в тежката категория във версиите WBA, WBC, IBF. В момента Форман се е провъзгласил за Краля на скарата.

Сегал пък е с три години по-млад, занаятчия е на бойните изкуства и има седми дан в айкидото. Той нашумя извънредно доста с функциите си на екшън воин.

" Стивън Сегал, приканвам те да се срещнем очи в очи. 10 рунда във Вегас, аз и ти. Ще се удрям по разпоредбите на бокса, а ти по каквото си избереш ", написа Форман в Туитър. Чака се отговора на Сегал, а почитателите се надяват той да каже " Да ".

Steven Seagal, I challenge you One on one, I use boxing you can use whatever. 10 rounds in Vegas pic.twitter.com/tTy7Qo4zHF
— George Foreman (@GeorgeForeman) October 2, 2017
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР