Страшен инцидент вдигна на крак столичните полицаи снощи. Мъж преби

...
Страшен инцидент вдигна на крак столичните полицаи снощи. Мъж преби
Коментари Харесай

Ревнив травестит размаза от бой полицейска щерка, бил влюбен, но не в нея

 Страшен случай подвигна на крайник столичните служители на реда нощес. Мъж преби от ревнивост дъщерята на служителя на реда от разложкото село Баня Иван Лулеов, Силвия. Младата жена била на посетители при собствен прочут в блок в столицата и на излизане била причакана от травестит, влюбен в момчето, при което била Силвия. Без всевъзможни пояснения мъжът, който бил транссексуален, се нахвърлил върху нищо неподозиращото момиче и с юмруци по лицето, очевидно с желание да я обезобрази, удрял безпощадно. Силвия е избавена от съседи, чули виковете и за помощ. 

Мъжът съумял да избяга. " Не съм добре, избити зъби, строшен нос, едвам приказвам. Преби ме свиреп без причина. Влюбен бил в моя прочут и от ревнивост просто изля цялата си завист. Депозирах тъжба в полицията, уповавам се да го открият ", сподели потърпевшото момиче. " Този травестит е рисков, можеше да ме убие ", споделя Силвия, която чака в понеделник да бъде оперирана.

Силвия Лулеова работи като крупие в казино в София и от дълго време живее в столицата. Тя бе неразделно до татко си по време на делата, които се водеха против него за ликвидиране на ром, крадял кабели. Полицаят простреля крадеца, който го нападнал. Мъжът издъхна от прострелването, а Лулеов изживя заплашителен призрачен сън. С години, влачен по съдилищата да дава отговор за деяние по време на работа. Накрая бе оневинен, написа " Струма ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР