Страшата възраст на Локомотив (Русе) изигра последния си мач от

...
Страшата възраст на Локомотив (Русе) изигра последния си мач от
Коментари Харесай

Юношите на Локо закриха есенния полусезон

Страшата възраст на Локомотив (Русе) изигра последния си мач от есенния маратон в шампионата на Зонална група " Варна “. В отсрочена среща от III-ия кръг младите " железничари “ изгубиха с 0:2 като посетители в Добрич на връстниците си от " Добруджа “.

Още в 5-ата минута броени сантиметри разделиха " червено-черните “ от гола при първата основана обстановка пред вратата на домакините. Отборът на Добруджа U19 " обаче сподели солидна игра и в 25-ата минута откри резултата. Точен с глава бе Стефан Митев. Това стана след пропуск от страна на локомотивската отбрана при едно центриране. До края на първата част " жълто-зелените “ вкараха и втори гол посредством Васил Николаев.

След почивката юношите на Локо (Русе) заиграха по-агресивно и " изплетоха “ седем рискови офанзиви към вратата на съперника, до момента в който домакините заплашиха по-сериозно вратаря Костов единствено един път.

" Завършихме полусезона с мач против най-силния тим в групата. " Добруджа “ показва добра игра и тактическа сграда. Разполагат с доста първокласен състав. Но, като тегля чертата, те имаха 6 голови положения против 10 за нашия отбор. В следващ мач против мощен съперник играхме на равнище “, сподели след дуела в Добрич треньорът на " Локомотив U19 " Калоян Георгиев.

" Вижда се, че имаме огромен капацитет, само че се желае усилена работа, с цел да можем в бъдеще да се противопоставяме по-успешно на по-силните тимове. Това е и задачата ни за пролетния полусезон – да вдигнем още равнището. “

" Приключваме есента с 5 победи, 2 равни и 2 загуби. Вероятно ще сме четвърти в класирането от 10 тима след изиграването на всички отсрочени мачове. За мен това е неоспорим триумф. Събрах тези момчета за пръв път на 1 август тази година. Почнахме с доста възторг и с нула лв. бюджет. Тук желая да благодаря особено на госпожа Нина Крушева от " Доминекс Про “, която освен, че ни оказа помощ доста финансово, само че и ни увери, че ще продължи да ни оказва помощ и отсега нататък. “

" Потенциалът на нашите юноши в действителност е огромен. Очаквам следващата година половината от тях към този момент да играят и то сполучливо в мъжкия тим на ФК " Локомотив “. Впрочем, няколко от тях и сега пазят честа на клуба в Трета лига, а отзивите за играта им от старши треньора Ивайло Кирилов са доста положителни “, добави още Георгиев.

Съставът на " Локо U19 " в Добрич: Кристиян Костов, Ерсин Енверов, Джан Акиф /капитан/, Кристиян Атанасов, Симеон Стойчев, Атанас Великов, Денислав Митев, Виктор Денев, Кристиян Арсов, Беркан Ибрямов, Йозгюнай Юсмен /Даниел Костадинов, Валентин Георгиев, Михаил Любенов/.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР