Страсбург. Парламентът публикува третия набор от прогнози, основани на поредица

...
Страсбург. Парламентът публикува третия набор от прогнози, основани на поредица
Коментари Харесай

ЕП: Според последните прогнози ГЕРБ ще има шестима евродепутати, БСП- петима, ДСП- двама, а по един- Коалицията „Демократична България“, ВМРО, „Воля“ и „Атака“

Страсбург. Парламентът разгласява третия набор от прогнози, учредени на поредност от национални анкети, по отношение на състава на идващия (9-и) Европейски парламент, оповестиха от пресслужбата на Екологичен потенциал . Публикувана е нова серия от прогнози по отношение на това по какъв начин може да наподобява разпределението на местата в идващия Европейски парламент въз основата на данни от изследвания на публично мнение, оповестени в страните членки и събрани преди 26 март 2019 година Данните се базират на комплект от надеждни анкети, извършени от национални институти за изследване на публичното мнение в страните членки и систематизирани от “Kantar Public ” от името на Европейския парламент.
Партиите са разпределени към съществуващите политически групи или към Европейска политическа партия, с която са свързани. Всички нови политически партии и придвижвания, които още не са оповестили желанията си, са категоризирани като „ други “. Следващият Парламент ще има по-малко евродепутати (705) от настоящия Парламент (751).
Според данните ГЕРБ ще има шестима евродепутати, БСП- петима, ДСП- двама. По един евродепутат ще имат Коалицията „ Демократична България “, Вътрешна македонска революционна организация, „ Воля “ и „ Атака “.
Всички резултати могат да бъдат свалени от медийния пакет за изборите.
Европейските избори в България ще се състоят на 26 май.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР