Странното решение на Люка Бресел да използва две щеки по

...
Странното решение на Люка Бресел да използва две щеки по
Коментари Харесай

И две щеки не спасиха Бресел срещу Алън в “Мастърс”

Странното решение на Люка Бресел да употребява две щеки по време на първия си и оказал се единствен мач на най-престижния шампионат по снукър отвън ранкинг системата “Мастърс” не му оказа помощ против Марк Алън. Пистолета не бе брилянтен и също направи няколко неточности по време на дуела, само че въпреки всичко завоюва с 6:3 и си заслужи място на четвъртфиналите в “Александра Палас”.

RESULT: Mark Allen is through to the Quarter-Finals of the #DafabetMasters after a 6-3 victory over debutant Luca Brecel which included breaks of 86, 135, 72 and 120! pic.twitter.com/JCpgBagm2a
— Live Snooker (@Livesnooker) January 14, 2018
Белгиецът загуби щеката си по време на Международния шампионат в Китай заради комплициране с багажа при идване, като от този момент още не може да откри признак, който да му приляга и харесва - точно поради това той заложи на две щеки по време на мача, само че това по-скоро го лиши от опцията да откри какъвто и да е темп в играта си.

Резултатът се развиваше фрейм за фрейм до 3:3, преди северноирландецът да се възползва от съмненията на противника си, който като цяло не предложи доста от опциите си. Пистолета направи серии от 86, 135 и 72, преди да направи позиционна неточност в шестия фрейм, а белгиецът се възползва по прелестен метод и с почистване на стойност 32 завоюва партията по последната черна за 3:3. Британецът имаше повече шанс в идващия фрейм, а след това затвори мача със сенчъри от 120.

@pistol147: " The signs are good "

There's something Allen wants to put right this week, and it's nothing to do with being introduced as @markwil147!

He faces O'Sullivan or Fu next #DafabetMasters pic.twitter.com/mE4Ri1SJSx
— World Snooker (@WorldSnooker1) January 14, 2018
Алън ще се изправи против Рони О’Съливан или Марко Фу на четвъртфиналите в четвъртък следобяд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР