Странното представяне на Давид де Хеа срещу Бетис в мача

...
Странното представяне на Давид де Хеа срещу Бетис в мача
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг за Де Хеа: Не мога да игнорирам това

Странното показване на Давид де Хеа против Бетис в мача на Манчестър Юнайтед за Лига Европа беше едно от дребното неща, за които да се оплаква Ерик загар Хаг, защото " алените дяволи " съвсем си осигуриха място в четвъртфиналите на турнира с победа с 4:1, с помощта на ужасно представяне през второто полувреме.

Но Де Хеа не бе задоволително безапелационен, изключително с отигравания с топка в крайници. Въпреки че не можеше да направи нищо за точния изравнителен гол на Айозе Перес, испанецът постоянно беше неопитен в разнообразни офанзиви на Бетис. Тен Хаг призна, че представянето му не е останало неусетно, макар че се опита да даде някои странни пояснения за своя вратар.

" Днес не мога да го подцени. Но в доста мачове той се справяше в действителност добре. Не знам каква беше повода през днешния ден, може би вятърът, друга топка, може би имаше проблеми с това, само че можем да се оправим с това, той ще се оправи по-добре в неделя. Работим върху това, Давид работи върху това, виждаме през сезона, че той се усъвършенства и ще продължи да се усъвършенства, сигурен съм ", показа Тен Хаг.

Това не е първият път, когато Де Хеа е поставян под въпрос в шампионат за купата този сезон. Той позволи неточност, която сложи Юнайтед напрегнат в мача от третия кръг на ФА Къп против Евертън, преди неговият тим в последна сметка да завоюва с 3:1. 
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР