Странно видео беше заснето преди няколко дни в юоноамериканската република

...
Странно видео беше заснето преди няколко дни в юоноамериканската република
Коментари Харесай

Чудовище попадна на ВИДЕО в Парагвай

Странно видео беше снимано преди няколко дни в юоноамериканската република Парагвай€ Не него се вижда момче, което седи на маса на фона на гора и беседва с майка си. На пръв взор напълно ежедневна сцена, само че наблюдателни фенове видяха нещо съмнително.


В един миг кучето на фамилията напълно ненадейно стартира да лае по дървета, намиращи се близо до къщата. Зад огромно дърво, намиращо се тъкмо зад детето, се вижда някакво придвижване. Първо иззад ствола се появява нещо, наподобяващо дълга лапа или пипало. Някои коментатори считат, че наподобява на хобот на слон, макар, че е явно, че никакви слонове няма наоколо. Какво е това тогава?



След това се случва нещо още по-удивително. Иззад дървото за няколко секунди се появява огромна глава и част от торса на незнайна гад. Отхвърляйки теорията за слоновете, може да се допусна, че става дума за огромна маймуна като орангутаните. Това обаче също е малко евентуално, защото в дивата природа орангутаните са пред изгубване и в никакъв случай не се срещат покрай човешки поселения. Местните поданици имат друга версия за случилото се.

Сред доста нации в Южна Америка е необятно известна легендата за злокобно творение с името помберо. Помберо се разказва като антропоморфно творение с гъста тъмна четина. То е нещо като демон или сластен трол, който похищава красивите дами. Преди няколко дни в интернет се появи новината за жителка на аржентинския град Санта-Клара, която твърдяла, че е била изнасилена от помберо и няколко месеца по-късно родила дете.

А може би зад дървото се е крил някакъв шегобиец? Тази версия напълно не устройва всички и даже скептиците гледат на нея насилствено.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР