Странно поведение има напоследък председателят на ПГ на ОП Волен

...
Странно поведение има напоследък председателят на ПГ на ОП Волен
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Това правителство да се замисли дали имаме нужда от него, или да си търсим друго

Странно държание има в последно време ръководителят на ПГ на Оперативна програма Волен Сидеров, който влезе в открита война с дребния си коалицинен сътрудник Валери Симеонов. В отговор на инспекциите за шума по заведенията на Черноморието Волен Сидеров предприе инспекция на инспекциите.
Неочаквано обаче неприязанта на Сидеров към Симеонов стартира да се трансферира върху целия кабинет. За първи път водачът на "Атака " задава въпроса - за какво ни е това държавно управление?
„ Искам отговор от министър-председателя. Трябва ли такова държавно управление да продължава да ръководи, в случай че не прави благини, не подвига пенсиите, както сме записали в съдружното съглашение, а се занимава на кого да му затворим заведението, с цел да може другият олигарх, някой олигарх, да намаже и да стане по-богат “, съобщи в Бургас водачът на Атака Волен Сидеров.
„ Това държавно управление да се замисли дали имаме потребност от него, или да си търсим друго държавно управление “, съобщи Сидеров. Обръщаме се към държавното управление: споделям им доста деликатно да помислят върху това да вкарат изключителна точка в Министерски съвет да прегледат държанието на избрани членове на държавното управление “, сподели още той.
Припомняме, че водачът на "Атака " Волен Сидеров се появи преди седмица в Министерски съвет, с цел да взе участие в съвещанието на министрите. Той носеше в себе си писмо, в което упорства да получи цялата информация за това кой и по какъв начин е разрешил на вицепремиера Валери Симеонов да прави инспекции по Черноморието. Сидеров уточни, че по този метод водачът на НФСБ пречи на туризма и изиска оставката му.
Днес Сидеров трябваше да получи от Борисов отговор на въпросите си, само че заради заминаването на премиера за Троянския манастир диалогът им бе отсрочен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР