Странно ми е да съм министър, не съм имал такава

...
Странно ми е да съм министър, не съм имал такава
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Искам да направим спорта достъпен

Странно ми е да съм министър, не съм имал такава фантазия. За мен е голяма чест и предизвикателство да поема такава виновна позиция, призна в студиото на Българска национална телевизия “Денят стартира ” доцент Димитър Илиев – министър на спорта. В тези сложни за България времена трябваше да се намерят мощни и смели хора, които да се впуснат в това предизвикателство, тъй като към този момент доста време България се люшка и това неизбежно се отразява на метода на живот на българите, сподели той.



За него “спортът трансформира животи, спортът е качество на живот ” и по тази причина един от главните цели в работата му ще е спортът стане наличен за повече хора, да се развива всеобщият спорт.

Той те учи на дисциплинираност, на труд, дава ти убеденост, дава ти полезности, които другояче в живота можеш да не развиеш добре. Когато се занимаваш със спорт, всички тези неща идват и даже на да не станеш доста добър състезател, ти ставаш доста добър човек, показа визията си за спорта доцент Димитър Илиев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР