Странно ми е, че изборите продължават да се коментират. Явно

...
Странно ми е, че изборите продължават да се коментират. Явно
Коментари Харесай

Вежди: Мустаците ми се смаляват от агресивни жени като Манолова, екипът й искаше да плячкоса София

Странно ми е, че изборите не престават да се разясняват. Явно някои не са разбрали, че изборите завършиха и в този момент спечелилите би трябвало да стартират да работят. Това не са парламентарни избори, където може да си приказваме дълго. Сега е време кметовете да стартират да работят, тъй като градовете са жив организъм. Това съобщи пред bTV депутатът от ГЕРБ и някогашен министър на културата Вежди Рашидов, който разяснява отминалия локален избор.

" Ясно е, че ГЕРБ са спечелили на тези избори. Няма какво да разясняваме по тази тематика. Добре, че Йорданка Фандъкова през днешния ден дава клетва и стартира да работи. Аз поддържах Фандъкова, тъй като тя ясно съобщи какво ще направи за града.

Явно Мая Манолова не е схванала, че изборите са свършили. Не желая да я атакувам, само че изпитвам смут от нападателни дами. Аз съм 100-процентов мъж, само че като видя нападателна жена и мустаците ми се смаляват. Какво направи Мая Манолова? Не спря да приказва и нищо друго. Тя не е засадила една дърво и не свършила никаква действителна работа. Само говорене. Тя направи нещо доста сбъркано. Нейният комитет беше един миш-маш от политически разнородни хора. Какво щяха да създадат те? Да плячкосват и грабят. Те желаеха единствено властта. Аз не чух един път от тях думата просвета. Има нещо сбъркано в цялата тази работа ", безапелационен бе Рашидов.

" За мен Бойко Борисов е феномен. Той е жив, прочувствен и резистентен. Той има право да се радва, да се сърди и да плаче. На главата му лежат доста отговорности и ресори. Нека да му дадем опцията от време на време да се ядосва. Напрежението е огромно. Аз влязох здрав и прав, а излязох с рак от властта. За мен Бойко Борисов и Виктор Орбан са най-адекватните европейски политици сега. Двамата споделят най-ясно и тъкмо нещата ", безапелационен бе Вежди Рашидов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР