Странно е една седмица преди края на регистрацията за президентски

...
Странно е една седмица преди края на регистрацията за президентски
Коментари Харесай

Странно е седмица преди края на регистрацията за президентски избори да има само двама кандидати

Странно е една седмица преди края на регистрацията за президентски избори да има единствено двама претенденти. Това сподели проф. Александър Томов - водач на Движение „ Заедно за смяна " и на Партия „ Българска социалдемокрация " и претендент за президент, в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Той означи, че страната се намира в извънредно тежка рецесия и е мощно изостанала. „ Ако това продължи, ще загубим популацията си, тъй като при ниска продуктивност, слаба стопанска система хората бягат ", изясни той решението си да влезе в конкуренцията.

Според него президентите досега не извършват в цялостен размер президентските си функционалности. „ Нямаме потребност от президентска република, само че президентът по Конституция е притежател на националната воля. Той е притежател на тактиката за развиване на страната. Такава тактика предлагаме ние - нова тактика ", добави Томов.

Той дефинира държанието на Румен Радев през последната година като пасивно. За него сериозният проблем е, че ГЕРБ, отпред с Бойко Борисов, продължава да е първа политическа мощ. „ Нашата кандидатура с проф. Аврамов не е против Румен Радев, тя е против връщането на Бойко Борисов на власт. Борисов е казусът ", уточни той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР