Странният начин на пълнене на кандидат-депутатските листи на партията „Воля”

...
Странният начин на пълнене на кандидат-депутатските листи на партията „Воля”
Коментари Харесай

Уникум! Брачна двойка са депутати в парламента от партията на Марешки - съпругата е началник на мъжа си (СНИМКА)

Странният метод на пълнене на кандидат-депутатските листи на партията „ Воля” докара до първия случай, в който в Народното събрание влизат брачен партньор и брачна половинка, оповестява „ Флагман”. Става въпрос за Пламен Христов и Полина Цанкова-Христова, които са народни представители надлежно от София и от Плевен.

Дългогодишен народен представител изясни, че до момента е имало случаи в Народното събрание да има двойки, само че те са ставали такива след това и не са били женени.
Той даде образец с предходния парламент, където на брачен начала бяха Ангел Найденов и Мая Манолова. Те се ожениха чак откакто Манолова стана омбудсман. (Подобен бе казусът и с Волен Сидеров и Деница Гаджева, които и досега нямат брак между тях.)

„ Деградацията се усилва през последните години. Преди не се допускаха общо взето такива неща. Всяко едно нещо отнякъде стартира и идващите му проявления са още по-крайни. Но айде да речем при Ангел Найденов и Мая Манолова е било заварено, тъй като всеки един е влезнал на лично съображение, пък дето се вика общата среда ги е сближила. Докато тези към този момент идват отнапред просто като чиновници в една компания и като семейство. Т.е. и на двете учредения те са господа никои”, разяснява възмутено дългогодишният депутат.

Впрочем наблюденията на „ Флагман” са, че Пламен Христов и брачната половинка му Полина са измежду смислените депутати от „ Воля”.
Христов даже се изяви на няколко пъти като представител на брифинги в Народното събрание и се показа в добра светлина. Жена му обаче му се пада шеф. Тя е зам.-председател на парламентарната група, а Пламен е единствено редови член.


Пламен Христов приказва на брифинг в Народното събрание, до момента в който брачната половинка му (най-вляво) го управлява

Иначе множеството чиновници на Марешки, които той е вкарал в Народното събрание, основават усещане на хора, които несъмнено не са си на мястото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР