Странният инцидент, случил се в в Япония, е още едно

...
Странният инцидент, случил се в в Япония, е още едно
Коментари Харесай

В Япония, ферибот се сблъсква с огромно неидентифицирано морско създание

Странният случай, случил се в в Япония, е още едно увещание, че океаните към момента са цялостни с всевъзможни и към момента неуловими загадъчни живи същества.На 9 март 2019 година, ферибот, пренасящ пасажери през Японско море, покрай остров Садо, се сблъска с доста огромно морско творение.80 души потърпевши от този конфликт, от които 13 били съществено ранени. Самият ферибот е получил цепнатина с дължина 15 см и други повреди.

 b1 1 - В Япония, ферибот се сблъсква с голямо неидентифицирано морско творение
Заради конфликта имало толкоз мощен подтик, че пасажерите отлетяли от местата си и доста от тях получили съществени пострадвания и счупвания. Медиите приказваха за хипотетичен конфликт с кит, само че в действителност няма доказателства, че това е било кит. Според отчета на бреговата защита, това може да е кит, само че може и да е нещо друго. В отчета не се прецизира.Факт е, че в случай че е бил кит, след конфликта надали би могъл да отплува далеко и скоро щеше да бъде открит. Но в региона никой не е видял никакви китове.Сблъсъкът е станал към 12 часа следобяд и по някаква причина никой от пасажерите и членовете на екипажа на ферибота не видели в какво тъкмо се е сблъскал корабът.Фериботът потегля от пристанището на Ниигата със скорост 80 км /ч. След конфликта, управляващите се пробвали да открият хипотетичния кит, само че не намерили нищо. Също по този начин, във водата не са открити следи от кръв или части месо от хипотетичните вреди, които биха могли да създадат на кита от конфликта.
Според някои клюки, фериботът може да се сблъскал с подводница или даже с гигантска сепия, която най-вероятно незабавно се е спуснала на дълбочина и по-късно не е била открита.

 b2 1 - В Япония, ферибот се сблъсква с голямо неидентифицирано морско творение
През 2015 година, доста огромен калмар, с дължина съвсем 4 метра, е сниман в плитки води край крайбрежията на префектура, което е доста покрай самото пристанище на Ниигата.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР